Портфолио

Додаци за CMS

SMS Read More

WP додатак којим се може монетизовати садржај користећи наплату путем СМС-а. Уместо садржаја који је сакривен, посетиоцима је приказана порука о томе шта требају да ураде да би видели скривени садржај.
CodeCanyon страна


SMS Register

WP додатак којим се путем СМС-а наплаћује регистрација нових чланова на сајту. Компатибилан са BuddyPress и UltimateMember додацима.
CodeCanyon страна


microSlider

WP додатак који користи минум ресурса да на сајт дода једноставан слајдер, одлична алтернатива сложеним додацима за исту намену.
WordPress.org


zFor

Joomla компонента која служи за управљање Fortumo SMS сервисима (више њих) на једном сајту – укључује подешавање повратне поруке, приказ упутстава за слање поруке на сајту и сл.
Више се не развија

Веб апликације

Интерни сајт „Musikaliska“

Интерни сајт концертне хале „Musikaliska“ у Стокхолму. Садржи систем за интерно дељење вести и фајлова, као и лако додавање нових. Базирано на WP, и коришћен је доста наменског PHP кода у теми и наменски направљеном додатку, page templates, ACF.


EasyF.biz – Premium SMS систем

Систем који омогућава вебмастерима да понуде Fortumo SMS сервисе посетиоцима. Направљен од нуле у OO PHP, делови раде на AJAX, коришћен ванила JS + jQuery садржи систем регистрације и претплате корисника, административни панел, систем за обраду порука и слање одговора, базира се на месечној претплати.


MajiceOnline.rs – страна за поручивање

Једноставна апликација за додавање стилизованог текста на мајице, након чега се тај дизајн и поруџбина прослеђују путем мејла на обраду, направљено као једноставно решење зато што у то време клијенту није био потребан WooCommerce или слична платформа за е-трговину. Уграђено у WP сајт. Коришћен PHP + JS + CSS


RadioKladionica.com

Joomla сајт на ком сам имплементирао регистрацију корисника + систем претплате која може да се плаћа путем SMS-a. Изведено користећи custom Joomla екстензију + PHP + Fortumo

Сајтови

TonerEkspres.co.rsПрезентација копирнице „Тонер Експрес“ из Обреновца. Прилагођен и мобилним уређајима. Коришћено: WordPress


OglasiOnline.rsСајт за објављивање огласа са опцијом продужења огласа путем СМС-а или додавања VIP статуса огласу. Коришћено: OS Class + PHP


AgencijaKvadrat.netСајт агенције за некретнине „Квадрат“. Међу првим сајтовима које сам радио и који је значајно унапредио пословање ове агенције. Коришћено: WordPress


GoraIDerevo.comЈедноставан лични блог једне Рускиње у Србији, користи WordPress + custom child theme.


ћирилично.србWP сајт посвећен ресурсима који омогућавају или олакшавају коришћење српске ћирилице у информационим технологијама.


Zero-Tech.netWP сајт агенције за веб развој, са порталом за подршку корисницима.


HomeJungle.bizПродавница спортске опреме, базирана на WP и WooCommerce са прилагођеним системом издавања отпремница спремних за штампу.